Kennismaking

Betuwe Beton B.V., een middelgroot bedrijf, is fabrikant en leverancier van stortklare betonmortel en staat al vele jaren bekend als een solide en betrouwbare onderneming. Deze betrouwbaarheid ontleent het bedrijf mede aan haar vakmanschap en aan de kwaliteit van haar producten. De organisatie werkt rechtstreeks, via korte communicatie lijnen, zonder tussenkader.  Door deze houding en werkwijze krijgen alle orders de volle aandacht en kan er snel, efficiënt en effectief worden ingespeeld op wisselende omstandigheden en op individuele wensen.

Bedrijfsprofiel

Betuwe Beton B.V. opereert regionaal, dit zoals vele andere betonmortelfabrikanten die vanouds gebonden waren aan hun geografische omstandigheden. Het werkgebied bestrijkt, centraal vanuit Tiel, een actieradius van ca. 35 kilometer. De ideale locatie van het bedrijf direct aan de haven maakt een soepele aanvoer van grondstoffen via het water mogelijk. Tevens garandeert de locatie, naast de snelweg A15, een vlotte levering van onze producten naar uw bouwplaats. Om de geleverde producten op de bouwplaats snel te kunnen verwerken, kunnen wij desgewenst, over diverse betonpomp installaties beschikken.

Producten, Kwaliteit en Milieu

Al onze producten worden geleverd met een KOMO productcertificaat en een NL-BSB productcertificaat. Onze betonmortel is leverbaar in de sterkteklassen C12/15 t/m C55/67, in alle milieuklassen en consistentieklassen. Tevens leveren wij betonmortel welke geschikt is voor vloeistofdichte betonconstructies. Het door Betuwe Beton b.v. gehanteerde kwaliteitsmanagementsysteem en milieumanagementsysteem en de toepassingen daarvan voldoen aan de eisen zoals deze zijn neergelegd in de normen NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN-ISO 14001: 2015.
Klik op de betreffende norm voor het certificaat.

Locatie

De logistieke voordelen waren ook in 1962 al belangrijke overwegingen om de onderneming op de huidige locatie op industrieterrein "De Kellen" te vestigen. Op 16 augustus 1962 kreeg de samenwerking van een aantal gerenommeerde bedrijven vaste vorm door de oprichting van Betuwe Beton B.V. en werd de betonmortelcentrale in gebruik genomen.
In het oorspronkelijke register van aandeelhouders wordt melding gemaakt van de participanten, die ook nu nog altijd volop aanzien genieten, namelijk:de NV Handel, Industrie en Scheepvaartmaatschappij De Hoop (Terneuzen), van Nieuwpoorts Handel en Transportmaatschappij en Mebin: Maatschappij tot Exploitatie van Betonmortelbedrijven in Nederland

Waardo Beton B.V.

Indien u prefab systeemvloeren nodig heeft kunt u terecht bij ons zusterbedrijf Waardo Beton B.V.. Klik op het logo om naar de website van Waardo Beton B.V. te gaan voor meer informatie.

Betonhuis

Betuwe Beton B.V. is lid van het Betonhuis, sector Betonmortel. Deze sector Betonmortel verenigt 120 aangesloten betoncentrales en bevordert het gebruik van betonmortel in bouwwerken en constructies.

Klik op het logo om naar de site van het Betonhuis te gaan.